30 – Fortsätta på skrivarlinjen?

Återstående tid: 30 vckor

Antal goda tecken: 1

Antal dåliga tecken: 1

Summa: 0

Nu är det dags att söka till år två på Skrivarlinjen. När jag tänker tillbaka på hur mycket mitt skrivande har utvecklats sedan jag började i höstas känns valet självklart. På två år borde jag kunna titulera mig skribent om utvecklingen fortsätter i samma takt.

Skrivarlinjens utmaningar har varit ett fantastiskt komplement till att vara mammaledig. Jag har inte tröttnat på lekande, blöjbyten och långa promenader med lilltjejen eftersom jag haft min skrivartimme på kvällen när hon har somnat. Mitt utmanande ”jobb” som gett mig inspiration och intellektuell stimulans.

Jag har inte behövt jaga runt på barnaktiviteter varje dag för att träffa andra vuxna utan lillan har kunnat få en ganska lugn tillvaro med lång hundpromenad till lekparken förmiddag och eftermiddag. Babysim som veckans höjdpunkt.

Frågan är om höstens heltidsjobb går att kombinera med tre barn, hund och skrivarlinjen? Är det en direktbiljett till utbrändhet? Eller är det ett perfekt tillfälle eftersom jag har en pappaledig man hemma som sköter den markservice som jag gör nu?

Ska jag våga försöka?

 

Kommentarsfunktionen är stängd.