Får en leverans till plats bakom soffan?

396 böcker är sålda (Målet var 250) och 3 positiva recensioner på min hemsida eller på bokus (2 kvar till målet 5). 5 bokklubbar har valt Bortom räddning som månadens bok och jag har blivit inbjuden till Råå biblioteks vänner för att prata om mitt skrivande. Boken säljs på Bokus, på restaurang Trivas på Råå och till och med på Akademibokhandeln inne på Stortorget i Helsingborg.

Det har gått mycket bättre än jag någonsin vågade hoppas och det roligaste har varit när människor har läst boken och berättar hur de upplevde den. Jag har fått mycket inspiration till att förbättra mitt skrivande. Speciellt att göra karaktärerna ännu mer oförglömliga och att låta läsaren följa mer av deras tankar (åtminstone de som bär perspektivet).

Jag är i full färd med att förbättra nästa manus (Bortom räddning). Men vill jag ge ut det? Vill jag förhandla med tryckerier en gång till? Vill jag få en pall böcker till garageuppfarten en gång till? Var ska jag förvara dem när platsen bakom soffan fortfarande är full av lådor med Bortom kontroll?

Kommentarsfunktionen är stängd.