52 – Upptäcker WordPressblogg

Sist jag byggde en hemsida var till vårt bröllop år 2000. Då skrev jag html-kod och resultatet blev…hmmm, enkelt. Sidan är begravd för länge sedan och tolv år har gått. Jag har använt nätet till att googla men aldrig läst en blogg. Är det möjligt att komma ikapp igen? Jag läser lite författarbloggar och bokrecensionsbloggar. Försöker förstå vad folk skriver om. Surfar på Årets bästa webhotell, populäraste bloggverktyg. Fastnar för kombinationen Binero och WordPress. Börjar med att beställa Bineros enklaste webhotelltjänst. Simpelt. Bara att betala. Kruxet är att välja domännamn. Förälskar mig i namnet Leadershipinmind.se och köper det med idén att skriva om ledarskap.

Går in på WordPress för att ladda ner bloggverktyget. Hamnar i en hundrasidig manual som beskriver hur jag ska in i html-koden och rota. Får stora skälvan och lägger ner projektet.

Nästa dag anlitar jag min briljante man till att hjälpa mig. Men innan han hunnit natta minstingen färdigt hittar jag Knappen med stort K. Det är bara att trycka så ordar Binero hela installationen. Färdig!

 

 

 

 

 

 

 

Vad ska jag nu göra med sidan?

Kommentarsfunktionen är stängd.